Szeretettel köszöntelek a Kertészkedők és háziállat tartók klubja közösségi oldalán
Csatlakozz te is közösségünkhöz És máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertészkedők és háziállat tartók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kertészkedők és háziállat tartók klubja közösségi oldalán
Csatlakozz te is közösségünkhöz És máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertészkedők és háziállat tartók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kertészkedők és háziállat tartók klubja közösségi oldalán
Csatlakozz te is közösségünkhöz És máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertészkedők és háziállat tartók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kertészkedők és háziállat tartók klubja közösségi oldalán
Csatlakozz te is közösségünkhöz És máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertészkedők és háziállat tartók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Kell még:
Elkészítése:
Az uborkákat megmosom, két végüket levágom, keresztirányba bevagdalom.
Az üveg
aljára teszek kaprot és a fokhagymát,majd szép sorban elkezdem belerakni
az uborkákat. Az uborkák közé is teszek kaprot, fokhagymát. A
Melegvízben feloldom a sót, ás az uborkára öntöm. A tetejére a maradék
kaprot és kenyeret teszek, majd lefedem egy kistányérral és napos
helyre teszem. Kb 5 nap alatt készül el.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
B. Szabolcs Csaba: Rózsadzsem és fükekompót
BEFŐZÉS - Sárgabarack befőtt
ÚJ GYÜMÖLCSÖK - A "Glen Coe"
ISMERTETŐ - AZ ÖKOLÓGIAI SZEMLÉLETŰ DIÓ ÜLTETVÉNY 6.